Lens van een druppel water

Ook nieuwsgierig naar een bericht als dit..........

meer lezen

Een 'rietjescamera'!

...slecht weer en even niets te doen .....

meer lezen

Contest op 500PX

Sinds lange tijd weer eens een foto ingezonden voor een 'contest' op de foto site 500PX, het thema is ' Photographers in action'. Mijn inzending is HIER te zien. De laatste keer dat ik deelnam aan iets dergelijks was een wedstrijd op Belgiumdigital. Mijn winnende bijdrage in 2002, met als thema de 'Belgiumdigital badge' is HIER terug te zien in de digitale catacomben van BD. Persoonlijk vond ik mijn bijdrage aan de challenge 'Water' ( HIER ) beter..... -:)

meer lezen

Elixxier brengt de foto studio op je computer!

Soms kom je ze tegen programma's waarvan je denk 'He'?! 'Set.a.light 3D Studio' is zo'n programma. Het tovert een virtuele 3d studio op je desktop computer met als doel virtueel leren werken met studioverlichting en diverse settings. Nieuwsgierig geworden en zelf spelen met virtuele modellen? Kijk hier voor meer informatie: Elixxier

meer lezen

Gratis: NIK filters

Nu geheel gratis: De fameuze NIK-filters. Moest je tot voor kort betalen Google heeft de effect filters nu gratis beschikbaar gesteld. De filters zijn te downloaden via de volgende link: https://www.google.com/nikcollection/ of klik op het logo!

meer lezen

Save Packfilm

Opnieuw stopt een fabrikant met het maken van instant film, dit keer Fujifilm. Maar wellicht is er hoop op een doorstart.... zie: savepackfilm

meer lezen

Film ontwikkelen met Lego

Dit artikel verwijst al naar een oud en inmiddels verlopen project, nl. het inzetten van Lego en mindstorms voor het ontwikkelen van film. het filmpje op youtube is hier te vinden:

meer lezen